logo

пр. Чорновола, 16г

вул. Зелена, 151

Догляд за деталями: Важливість чоловічого манікюру і педикюру для іміджу та здоров’я

2 жовтня 2023

postImage

Манікюр та педикюр — доглядові процедури, які не мають статі. Догляд за нігтями — це важлива деталь іміджу, гігієни та здоров’я в цілому. Тому розповідаємо, яке місце манікюр та педикюр займають у чоловічій рутині.

1. Чоловічий манікюр.

Гарні, доглянуті руки додають впевненості у собі. Тож не зволікайте з візитом у салон, якщо маєте виражену кутикулу, нерівності або інші недосконалості. Майстер впорається з усім цим.

2. Догляд за руками.

Перше, що зробить гарний майстер — догляне за вашими руками. Пом’якшить шкіру, за необхідності розпарить та зволожить, щоб подальші процедури пройшли вдало. Далі прибирається кутикула, опрацьовується навколонігтьовий валик та прибираються інші дефекти.

3. Догляд за нігтями.

Після першого етапу переходимо до нігтів. Вони охайно підпилюються та поліруються. Потім кутикула, шкіра пальців та рук в цілому зволожується. За бажанням можна нанести той, що зміцнює або декоративний лак.

4. Догляд за ногами.

Педикюр корисний і з точки зору естетики, і здоров’я. Під час виконання цієї процедури можна прибрати мозолі, підкорегувати форму нігтів, запобігти вростанню нігтів та пом’якшити шкіру ступнів та п’ят. Гарний майстер зможе привести до ладу навіть дуже складну ситуацію.

Тож знайдіть трохи часу на себе, та будьте красивими та здоровими!